digifest 2024

Připravujeme pro vás nový web

10. října 2024 | Cubex Praha
Zpět na konzultanty
Jiří Hýbek
Zakladatel Hybek Software
stolek
č. 12
domluvit konzultaci
Jsem Jiří a přes 15 let se zabývám zakázkovým vývojem software a dvěma svým start-upům - Adapptio a Kyno AI.
V Hybek Software pomáháme zakladatelům firem rozvíjet jejich podnikání pomocí digitálních technologií. Zaměřujeme se na zakázkový vývoj software, kde kombinujeme klasické programování s low-code technologiemi a dosahujeme tak vysoké efektivity za rozumné náklady.
Tvoříme cloudová SaaS řešení, zakázkové informační systémy pro malé a střední podniky a automatizujeme zaměstnance pomocí AI agentů na míru.
Jsme S.W.A.T tým pro vaše softwarové projekty - malý tým vývojářů s velkým rozsahem schopností, který dokáže rychle iterovat od prototypu po finální řešení a jeho následný rozvoj a údržbu. Našimi speciálními zbraněmi jsou především technologie, které vybíráme dle potřeb projektu. Naší speciální taktikou jsou dlouholeté zkušenosti v oblastech SaaS produktů, IoT a AI, kde naše aplikace používají tisíce uživatelů od běžných spotřebitelů po firmy z celého světa.
Chybí Vám zaměstnanci v oblasti technické podpory či administrativy? Pojďme se pobavit, zda by Vám pomohlo najmout si AI agenta na míru.
Plánujete vyvíjet nový digitální produkt nebo portál pro Vaše zákazníky? Rádi s Vámi probereme Váš záměr.

Získejte vstupenky v předběžném přístupu zdarma

early bird vstupenky
ZDARMA do 31.8.2024, pak 1 000 Kč
10. října 2024 | Cubex Praha

Největší veletrh
nástrojů a aplikací pro firmy

Záznam přednášek