digifest 2024

Připravujeme pro vás nový web

10. října 2024 | Cubex Praha
Zpět na program

Imper: Jak mít proaktivní obchodní tým - Workshop pro Obchodní Ředitele

čas
10:20
-
10:55
Místnost
Imper / Eller Lounge
událost
Workshop
řečník
Ondřej Synek

Chcete mít obchodní tým, který je více motivovaný a proaktivní? Na našem workshopu se dozvíte, jak prodloužit životnost obchodníka z 2-3 na 5-6 let. Dozvíte se, jak eliminovat aktivity, které obchodníci nemají rádi, a jak efektivněji využívat CRM systém pro podporu vašeho týmu.Budeme se věnovat typologii lidí vhodných na sales pozice (Hunter vs. Farmer) a ukážeme vám,  jak nezabít jejich potenciál správným přístupem.
Ondra a Fares, zkušení profesionálové s mnohaletou praxí, budou sdílet své know-how a reálné příběhy z praxe.

Workshop zahrnuje 30 minut prezentace a 20 minut na dotazy, během kterých se jich můžete zeptat na cokoliv. Připojte se k nám a získejte tipy na užitečné nástroje a strategie pro svůj tým.

Ondřej Synek
Data-driven sales Imper
Ondra Synek je obchodník a manažer s 15ti lety zkušeností v oblasti softwarových a technologických firem mezi které patří Unicorn, SAS Institute, Brand Embassy (NICE) a další. Jako Chief Sales Officer má ve společnosti Imper na starosti budování a řízení obchodních týmů a s tím související strategie a procesy, v rámci kterých denně využívá datově orientované přístupy. S Ondrovou energií a schopností propojovat lidi je zaručeno, že tam, kde působí, se dějí velké věci. Ondra se nebojí inovovat, zavádět změny a zkoušet nové přístupy. Jeho mezinárodní zkušenosti mu umožňují vidět věci v širším kontextu a jednat s klidem a jistotou. Když zrovna neřídí obchod, najdete ho ve vzduchu za kniplem letadla, na snowboardu, s kytarou nebo nějakým perkusním nástrojem v ruce.
Fares Měchura
Partner Saleshero
Fares se věnuje obchodu od svých 14 let. Působil v německé společnosti AnyDesk a americké společnosti Lithium Technologies (nyní Khoros), kde získal cenné zkušenosti v oblasti globálního obchodu. V Socialbakers (nyní Emplifi) vybudoval a manažoval globální Inside Sales tým o 50 lidech a měl na starosti mezinárodní obchodní strategii. V roce 2020 se rozhodl, že se bude věnovat tomu, co ho baví nejvíce – předávání know-how a koučování. Se svým dobrým přítelem a bývalým kolegou tak založil Saleshero, kde Fares pomáhá především zakladatelům firem objevit vlastní silné stránky. Zároveň se snaží ukázat, že sales může být i zábava. Je také spolutvůrcem podcastu Saleshero, kde předává své zkušenosti a zpovídá hosty z české byznysové scény

Získejte vstupenky v předběžném přístupu zdarma

early bird vstupenky
ZDARMA do 31.8.2024, pak 1 000 Kč
10. října 2024 | Cubex Praha

Největší veletrh
nástrojů a aplikací pro firmy

Záznam přednášek